Gastenboek:

Recensies, vragen of opmerkingen zijn altijd welkom.

Laat het mij hieronder weten! 

Commentaren: 7
 • #7

  Christin (donderdag, 24 januari 2019 18:05)

  Denise past al een aantal jaren op mijn twee/drie katten en is de beste kattenoppas die ik dusver heb gehad. De katten zijn smoorverliefd op haar (zelfs de bange kater) en ik hoef me tijdens mijn vakantie echt geen zorgen te maken. Als ik thuis kom, zijn niet alleen de katten ontspannen maar ziet ook het huis er netjes uit. Ze stuurt regelmatige updates en ook als een kat ziek is komt ze meteen in actie en is ze heel flexibel om een oplossing te vinden. Een zorgeloze vakantie dus.

 • #6

  Laima (maandag, 07 augustus 2017 14:33)

  Denise heeft al een paar keer op mijn kat gepast. En beide keren verliep het vlekkenlos. Ik ga gerust op vakantie en vertrouw er helemaal op dat er uitstekend voor mijn kat wordt gezorgd (en ook voor de plantjes). Ik kreeg ook regelmatig berichtjes en foto’s wat ik ook zeer prettig vond.
  Zeker weten tot de volgende keer Denise :)

 • #5

  Yoda & Yoshi (zondag, 07 augustus 2016 22:19)

  Super tevreden over je goede zorgen voor mijn katten. Yoshi is nog maar een half jaar als jij op hem past, met hem speelt en knuffelt. Heel ontspannen trof ik ze na 2 weken vakantie thuis aan. En mijn huis en planten zagen er ook nog eens keurig uit! Tot de volgende keer :-)

 • #4

  Puccini (Mariken Luca) (zondag, 06 maart 2016 17:53)

  Denise heeft deze voorjaarsvakantie (2016) voor het eerst voor ons katertje Puccini gezorgd. We zijn heel tevreden! Denise is flexibel, geeft tussendoor een update en zorgt dat alles goed verloopt. Bij thuiskomst wachtte een relaxte kat ons op: het beste teken dat hij goed verzorgd is en de nodige aandacht heeft gekregen. Deze zomer hopen we dat Denise weer voor onze kat (en planten en post) kan zorgen.

 • #3

  Maureen (vrijdag, 05 februari 2016 11:21)

  De katten komen uit zichzelf naar Denise toe als ze hier is. Dat zegt genoeg want niets eigenzinniger dan mijn katten met hun specifieke mensen-voorkeuren!

 • #2

  Kiki Bommezij (vrijdag, 05 februari 2016 10:54)

  Super Denise!

  Ik houd je zeker in gedachten voor als mijn andere oppassen niet kunnen! Ik vertrouw jou zeker met Bob en mijn huis!

 • #1

  Eva en Joep (dinsdag, 26 januari 2016 19:28)

  We zijn erg tevreden over Denise. Ze is een betrouwbare en goede oppas. De katten krijgen naast een schone bak en eten ook nog even de aandacht die ze verdienen!